2013. június 3., hétfő

A rajziskola látogatójához



Ezt a blogot azokért a személyekért hoztam létre, akik érdeklődnek a művészetek iránt és szeretnék kipróbálni saját képességeiket is, azonban erre pénzügyileg vagy időhiany miatt nincs lehetőségük.

Isten hozott tehát kedves művészetkedvelő!

Örömmel tudatom, hogy máris a rajziskola tagjai közé tartozol!

A rajziskola előnye, hogy nincs szükséged másra, mint rajz papírra, egy-két ceruzára és radírra. A kurzusok az alapoktól a magasabb szintek fele vezetnek,  tehát egymásra épülnek. Ezért érdemes minden egyes órán egész emberként részt venni, ugyanis a rajz és általában a művészetek biztos alapja az, hogy az azlkotó   teljes lényével részt vesz a műve születésében. Ez mit is jelent pontosan? Nem jelent mást, mint azt, hogy az alkotó teljes figyelmével, mentális, szellemi és érzelmi lényével figyelemmel kíséri és részt vesz az alkotás létrejöttében.

Ebből következik tehát, hogy az alkotó úgy alkot, ahogyan él. Ezt többször meg fogod majd figyelni a saját munkáidon, és ez egyáltalán nem baj, mert ezáltal az alkotó, rajzoló munka a jellemed kibontakozását, személyiséged teljes fényében való megnyilatkozását teszi lehetővé.

Az alkotás létrejötte közben tehát nem csak a vonalak, formák alakulnak, hanem maga az alkotó is formálódik, finomodik.

Ha Te is, kedves látogató, szeretnéd személyiséged, lényed lépésről lépésre finomítani, formálni, akkor  szívesen Veled tartok az úton és biztosítom Számodra azon művészi elemekkel, módszerekkel eszközökkel, és elméletekkel való összeismerkedésed, amelyeket használva már néhány hét alatt szemmel látható lesz a különbség.


Hát akkor munkára fel!

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Megjegyzés: Megjegyzéseket csak a blog tagjai írhatnak a blogba.